Riešenie pre vaše priestory - výklopná garážová brána | Baneko
Sledujte nás:  Facebook

Riešenie pre vaše priestory - výklopná garážová brána

Stavba rodinného domu alebo iných priestorov, ktoré nám majú slúžiť, je síce náročnou záležitosťou, ale všeobecne to patrí k pozitívnym životným udalostiam. Ak je súčasťou vašej stavby aj garáž, radi by sme vám dali do pozornosti výklopné garážové brány, ktoré predstavujú pre všetkých staviteľov výborné ekonomické riešenie uzatvorenia garážových otvorov.

Prečo si vybrať výklopné garážové brány od Baneko?
Výklopné garážové brány Baneko sa štandardne vyrábajú z oceľových profilov, ktoré sú žiarovo zinkované. Aj vďaka tomuto technickému riešeniu sú naše brány vysoko odolné voči nepriaznivým klimatickým podmienkam a korózii. Výplň brány je vyrobená z trapézového plechu. Možno si ich objednať ako zateplené alebo bez zateplenia podľa individuálnych preferencií zákazníka. Brány možno vyberať s ručným otváraním alebo s elektrickým pohonom. Pričom aj táto voľba opäť to záleží od samotného výberu zákazníka.

V tradícii a jednoduchosti je krása
Tradičný systém výklopných garážových brán je založený na efektivite a jednoduchosti. Záujemcom ponúka aj dverové riešenie v prípade, že na garáži nie sú ďalšie prechodové dvere. Vtedy možno osadiť dvere priamo do garážovej brány, čím získame komfortný prechod garážou aj bez nutnosti otvárať veľkú bránu. Pre výklopné garážové brány sa tradične používa systém ťažných pružín, ktorý zaisťuje jednoduchú obsluhu.

V prípade, že uvažujete o okúpe a inštalácii výklopnej garážovej brány, radi vám pri vašom výbere poradíme a spoločne nájdeme to najoptimálnejšie riešenie.


https://festivaldevin.sk/vyklopne-garazove-brany/

Kontaktujte nás

© 2024 Baneko - všetky práva vyhradené | tvorba web stránok INCUBEMEDIA