Spoľahlivé rýchlobežné brány pre vašu firmu | Baneko
Sledujte nás:  Facebook

Spoľahlivé rýchlobežné brány pre vašu firmu

Bezpečnosť, zvýšenie produktivity a úspora energie - to sú atribúty, ktoré spĺňajú rýchlobežné brány od talianskej spoločnosti GLG. Veľká výhoda pre firmy a spoločnosti, ktoré majú záujem o znižovanie spotreby energie a zároveň zintenzívnenie svojej prevádzky.


Prečo sa vlastne rýchlobežné brány volajú tak ako sa volajú ?
Odpoveď je zrejmá už z názvu "rýchlo - bežné". Ide o rýchlo-napínacie a rýchlo-rolovacie odolné plachty, ktoré sa navíjajú zdola hore prostredníctvom motora do špeciálneho bubna. Rýchlosť otvorenia sa pohybuje od 0,5m/sek. až po 2,2 m/sek. . Pri zatváraní je to od 0,5m/sek. až po 0,8m/sek.

.
Prečo montovať rýchlobežné brány do prevádzok?
Pri práci sa častokrát stáva, že sa panely brán nabúrajú vozíkmi, že sa ľudským zavinením zhodia laná alebo sa v mieste prechodu brány nechajú krabice, palety a podobne. Rýchlo navíjacie plachty sú samo opraviteľné. Pružný kryt sa v prípade náhodného nárazu premiestni automaticky alebo pomocou jednoduchého manuálneho ovládania v bočných vodidlách a vráti sa späť na pôvodné miesto.

glg logo

Rýchlobežné brány GLG, to je komplexný sortiment priemyselných brán, ktoré pre Vás dodávame a montujeme. 

Produkty spoločnosti GLG sú spoľahlivé s presnosťou dodávky až k nám. Následná montáž a údržba je jednoduchá. Rýchlobežnú bránu si kupujete spolu so všetkými platnými certifikátmi.

Samotné rýchlobežné brány sú montované pre veľké ale aj menšie firmy na zamedzenie pohybu neoprávnených vozidiel alebo osôb. Taktiež ako "izolačná bariéra" medzi jednotlivými úsekmi. Glg rýchlobežné brány montujeme aj do chladiarenských priestorov, do farmácie či gastra (keďže produkty spĺňajú predpísané normy). Samozrejmosťou je aj bežný priemysel či logistika.

K bránam sú dodávané aj invertorové motory.

Obrázky

Rýchlobežná branarýchlobežná brána GLG
Rýchlobežná bránaRýchlobežná brána GLG
Flexibilné pásové uzáveryFlexibilné pásové uzávery GLG

 

Viac o rozdelení a farebnom dekore nájdete u nás na stránke v sekcií rýchlobežné brány alebo v podsekcií rýchlobežné brány GLG.

Vyžiadajte si nezáväznú cenovu ponuku alebo sa na nás v prípade nejasností obraťte - KONTAKT

© 2024 Baneko - všetky práva vyhradené | tvorba web stránok INCUBEMEDIA